Actualitat

En aquesta pàgina publicarem els articles que anem editant setmana rere setmana. Estigueu atents!

Bona tarda, hem enviat el reporter Ivo per informar sobre la situació respecte a la contaminació que hi ha a l'Institut Escola Pallerola. Aquests dies està disminuint gràcies al nostre conserge, en Paulo, que quan pot, ajuda a tenir l'entrada de l'escola ben neta.

Deprés de treballar setmanes i setmanes en el projecte Salvem la terra, els alumnes de primer de la ESO han conclós aquest projecte que va sobre la contaminació del medi ambient.

Després de les pluges bastant fortes que hi va haver a Blanes, va venir la tempesta anomenada "Gloria", que ho va arrassar tot, sobretot les platges.

Kobe Bryant

18.02.2020

La retirada estrella de Los angeles Lakers perdió la vida junto a su pequeña hija, cuando el helicóptero en el que viajaban se accidentó en Los Angeles. La tragedia dejó en total nueve personas fallecidas.

Coronavirus

18.02.2020

A dia d'avui, el Coronavirus està afectant a 91.313 persones per tot al món i actualment hi ha 3.118 morts. A Espanya, hi ha 120 infectats i cap mort.

Uns quants dies després de Halloween i de la Castanyada, vam sortir al carrer a entrevistar gent del poble per comprovar si a Sant Celoni se celebrava més una festa o l'altra.

El dimecres 20 de novembre tres alumnes del Baix Montseny, l'Emma, la Raquel i la Carme, ens van oferir una xerrada per informar-nos sobre les causes i els efectes del canvi climàtic al nostre planeta. Ens van parlar de com ha augmentat l'ús del plàstic i les seves conseqüències, del maltractament animal que causem a l'hora de consumir certs...

Sortida a TV3

26.11.2019

El dia 19 de Novembre vam anar d'excursió a l'Info-K. Quan vam arribar a l'escola a les 8:00, vam agafar l'autocar i vam anar fins a Sant Joan Despí.

© 2019 The World of Pallerola (TWP). Todos los derechos reservados.
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis! Esta página web está creada con Webnode. ¡Crea tu propia web gratis hoy mismo! Empieza ahora