Gloria a Blanes!

18.02.2020

Després de les pluges bastant fortes que hi va haver a Blanes,  va venir la tempesta anomenada "Gloria", que ho va arrassar tot, sobretot les platges. 

Uns dies després, va arribar la calma i van haver de recollir tot el passeig marítim que estava ple de sorra. Van haver transportar-la a la platja fent pilons de sorra.

L'aigua del mar va pujar fins al passeig marítim, destrossant tot el que trobava pel camí: les terrasses de bars i restaurants, els baixos de les cases que hi havia els voltants, els bancs que hi ha per seure, els arbres del passeig...   

Hem pogut observar com diferents voluntaris dediquen el seu temps lliure per ajudar a arreglar les destrosses; com que l'aigua del mar està plena de residus contaminants,  una parella molt jove s'ha dedicat a anar per la sorra amb guants com els que porten els metges i els dentistes per recollir-los i deixar la platja ben neta.  

© 2019 The World of Pallerola (TWP). Todos los derechos reservados.
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis! Esta página web está creada con Webnode. ¡Crea tu propia web gratis hoy mismo! Empieza ahora