Sortida a TV3

26.11.2019

El dia 19 de Novembre vam anar d'excursió a l'Info-K. Quan vam arribar a l'escola a les 8:00, vam agafar l'autocar i vam anar fins a Sant Joan Despí. 

Al baixar de l'autocar, vam anar a un parc que estava situat just al costat de les instal·lacions de TV3 i allà vam esmorzar. Teníem la visita programada cap a les 10:00, però hi vam arribar una mica abans perquè ens havien dit que havíem de  passar per un detector de metalls. Després, ens van dividir per classes i dues guies ens van acompanyar per separat per tots els platós: el de FAQS, el del telenotícies..., i també ens van ensenyar com utilitzaven el croma! 

A la segona part de la visita, ens van fer una xerrada sobre l'Info-K. Ens van preguntar si sabíem què era i ens van posar un vídeo informatiu. Un cop finalitzada la visita, ens van fer una foto de recordatori. Per marxar, també vam haver de tornar a passar pel detector de metalls. 

Al sortir, vam tornar al parc per dinar i ens vam quedar allà fins que va venir l'autocar a buscar-nos. Quan vam arribar a l'escola, vam tenir pati fins a les 5:00 i després vam marxar a casa.

© 2019 The World of Pallerola (TWP). Todos los derechos reservados.
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis! Esta página web está creada con Webnode. ¡Crea tu propia web gratis hoy mismo! Empieza ahora